Τι είναι το Γανόδερμα;

Τι είναι το Γανόδερμα (Ganoderma lucidum);
Το Ganoderma Lucidum είναι ένα είδος μανιταριού που αναπτύσσεται σε δάση και είναι γνωστό και ως κόκκινο Reishi. Αυτά τα μανιτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ασία για περισσότερο από 5.000 χρόνια και ήταν περιζήτητα από τους Κινέζους αυτοκράτορες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

To Ganoderma Lucidum είναι ένα βοτανικό όνομα και προέρχεται
 από την αρχαία ελληνική γλώσσα, όπου Gano (γάνο) σημαίνει λαμπερός και derma σημαίνει δέρμα.

Η Organo Gold προσφέρει μόνο την υψηλότερη, πιο ισχυρή και πιο αγνή ποιότητα του στελέχους του κόκκινου Reishi του Ganoderma. Τα μανιτάρια Ganoderma της Organo Gold μπορούν να βρεθούν ψηλά στο κινεζικό βουνό Wuyi όπου παρθένα τροπικά δάση γύρω από την περιοχή προσφέρουν δωρεάν το ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια.

Αποτοξινώστε και ενεργοποιήστε το σώμα σας
Το Ganoderma μπορεί να εξαλείψει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας μέσω της πρόσληψης των διαφόρων “δυτικών” φαρμάκων. Επιτυγχάνει έτσι μια ισχυρή επίδραση αποτοξίνωσης για να διατηρήσει την ισορροπία του σώματός σας.

Το οργανικό γερμάνιο που περιέχεται στο Ganoderma βοηθά ώστε να ενισχυθεί η ικανότητα της ροής του αίματος στη μεταφορά οξυγόνου κατά περισσότερο από 1,5 φορές. Επίσης, αυξάνει το ποσοστό μεταβολισμού σας και επιβραδύνει τη γήρανση σας.

Σύμφωνα με έρευνα από Ιάπωνες γιατρούς, η συγκέντρωση οργανικού γερμανίου στο Ganoderma είναι περίπου 800 έως 2000 ppm, η οποία είναι 4 έως 6 φορές υψηλότερη από του Ginseng!

Οφέλη για την υγεία σας
Οι επιστήμονες ερεύνησαν τα ειδικά αποτελέσματα θεραπείας του Ganoderma στο κυκλοφορικό σύστημα, στο νευρικό σύστημα και στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και τις αντικαρκινικές επιδράσεις του.
Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί σημαντικά:
  1. να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματός σας
  2. να προσφέρουν ηρεμία στα νεύρα σας
  3. να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα
  4. να βελτιώσουν τις πιθανότητες ίασης του καρκίνου
Το σώμα σας λειτουργεί σε αυτά τα μεγάλα συστήματα. Σε περίπτωση που δεν ρυθμίζονται σωστά, μπορεί να αρρωστήσουν. Το Ganoderma βοηθά στη ρύθμιση των διαφόρων συστημάτων του σώματος σας, στη διατήρηση της σταθερότητας και στην εξασφάλιση της ισορροπίας μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών συνθηκών. Η μεγάλη ποσότητα των αντιοξειδωτικών στο μανιτάρι Ganoderma ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, κάτι που επιτρέπει την καταπολέμηση των ιών και των βακτηρίων.

Επιβραδύνει τη γήρανση σας
Επιπλέον, το Ganoderma Lucidum περιέχει πολυσακχαρίτες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σας. Εξού και οι σταθεροποιητικές επιδράσεις του Ganoderma που μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας, να βελτιώσει τη ζωτικότητά σας και να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Έτσι, το Ganoderma Lucidum μπορεί προφανώς να βοηθήσει και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσής σας. Και αυτή είναι η ουσία της αρχαίας κλασικής ιατρικής που δηλώνει, «η συνεχής κατανάλωση του Ganoderma κάνει το σώμα σας φωτεινό και νεανικό, επιμηκύνει της ζωή και σας κάνει σαν ένα αθάνατο που ποτέ δεν πεθαίνει».

Φυσικές επιδράσεις
Καφεΐνη: Το Ganoderma εξουδετερώνει την καφεΐνη σε κάτω από 0,005% ανά φλιτζάνι. Ένας κανονικός καφές μπορεί να περιέχει 280 mg καφεΐνης ανά φλιτζάνι. Ο καφές χωρίς καφεΐνη έχει τουλάχιστον 85mg καφεΐνης ανά φλιτζάνι.

Σχετικά με την κυκλοφορία του αίματος έχει βρεθεί ότι το εκχύλισμα της κόκκινης ποικιλίας Reishi μπορεί να μειώσει την πήξη του αίματος, μειώνοντας τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων.

Στις καρδιακές παθήσεις η κόκκινη ποικιλία Reishi έχει τεκμηριωθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση ορισμένων αρρυθμιών που οφείλονται στο στρες.

Συμβάλει στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης LDL και των τριγλυκεριδίων.

Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Ηπατικές διαταραχές: η έρευνα έχει δείξει ότι το κόκκινο Reishi έχει προστατευτικές ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωση κόκκινου Reishi μπορούν να αναζωογονήσουν πράγματι τα κύτταρα του ήπατος, που του επιτρέπει να εκτελεί τις ζωτικές λειτουργίες του.

Στους πνεύμονες το κόκκινο Reishi έχει δείξει οφέλη σε αυτούς που υποφέρουν από άσθμα, χρόνια βρογχίτιδα, καθώς και κοινές αλλεργίες.

Καρκίνος: Η τακτική κατανάλωση κόκκινου Reishi έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή ιντερφερόνης και ιντερλευκίνης Ι και ΙΙ, ισχυρών φυσικών αντικαρκινικών ουσιών που παράγονται στο σώμα μας.

Διαβήτης: Το κόκκινο Reishi οδηγεί στη μείωση του ζαχάρου στο αίμα, και μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης σε περιπτώσεις τύπου II, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Προστάτης: Υπάρχουν στοιχεία ότι το κόκκινο Reishi, όταν συνδυάζεται με άλλα βότανα, μπορεί σημαντικά να μειώσει το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA) στο αίμα.

HIV: Ουσίες Anti-HIV και αναστολείς της πρωτεάσης έχουν βρεθεί στο κόκκινο μανιτάρια Reishi. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει το ιικό φορτίο και αυξάνει τα επίπεδα των CD4.
  • Αναφορά για το Ganoderma Lucidum στην ελληνική τηλεόραση:



Τα προϊόντα που διαθέτει η Organo Gold είναι τα εξής:

Ροφήματα

Organo Gold Gourmet Black Coffee 
Organo Gold
Gourmet Black Coffee
Ο εκλεκτός μαύρος καφές Organo Gold θα αφυπνίσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις στους λάτρεις του καφέ. Θα απολαύσετε το γνώριμο πλούσιο άρωμα του Organo Gold και τη γεύση του φρέσκου κατεργασμένου καφέ. Είναι εύκολο ποτό "στιγμής" το οποίο ετοιμάζεται σε δευτερόλεπτα. Και το πιο σημαντικό, είναι υγιεινότερος καφές. Ο εκλεκτός μαύρος καφές Organo Gold συσκευάζεται με την αγνότητα του 100 τοις εκατό πιστοποιημένου κόκκινου μανιταριού Ganoderma Lucidum. Είναι όντως η γιορτή σε μία κούπα για τους εραστές της γεύσης του εκλεκτού μαύρου καφέ.


Organo Gold Gourmet Latte
Organo Gold
Gourmet Latte
Η Organo Gold νοιώθει ιδιαίτερη περηφάνεια που είναι στη θέση να προσφέρει αυτό που ψάχνουν όλοι οι λάτρεις του καφέ. Ένας αληθινά υγιεινός εκλεκτός καφές λάτε. Ο χρυσός εκλεκτός λάτε Organo παρασκευάζεται με τη θρεπτική αξία των 100 τοις εκατό πιστοποιημένων κόκκινων μανιταριών οργανικού γανοδέρματος τα οποία είναι γνωστά για πάνω από 4000 χρόνια με την ονομασία "ο Βασιλιάς των βοτάνων". Ο εκλεκτός λάτε OG φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας, αρωματικούς αραβικούς κόκκους καφέ, εμποτισμένους με εκχύλισμα οργανικού γανοδέρματος Lucidum αναμιγμένο με γλυκαντικό και κρέμα. Αφήστε τον εκλεκτό χρυσό λάτε Organo Gold να εξάψει τη φαντασία σας και να ερεθίσει τους γευστικούς σας αδένες.


Organo Gold
Gourmet Mocha

Organo Gold Gourmet Mocha
Τολμήστε. Αφεθείτε στον πειρασμό. Η εκλεκτή χρυσή μόκα Organo είναι σα να δοκιμάζετε ένα "Υγρό επιδόρπιο" γεμάτο ενέργεια σε μία κούπα, αλλά συνάμα υγιεινότερο. Για την πλέον απολαυστική γεύση, αναμείξαμε χρυσή εκλεκτή μόκα Organo με την καλύτερη ποιότητα κακάο που υπάρχει. Και για να προσθέσουμε υγεία και ευεξία ή κάθε μια συσκευασία παρασκευάζεται από 100 τοις εκατό πιστοποιημένο κόκκινο μανιτάρι οργανικού γανοδέρματος Lucidum. Ο Organo Gold Gourmet Mocha καθορίζει το πρότυπο ποιότητας παγκόσμιας κλάσης για τον λάτρη της εκλεκτής μόκα. Απολαύστε.


Organo Gold
Gourmet Organic Green Tea
 

Organo Gold Gourmet Organic Green Tea
Με το οργανικό πράσινο τσάι Organo Gold Gourmet θα απολαύσετε τα καλύτερα απ' όλο τον κόσμο. Ο εξαιρετικά απαλός, πλούσιος, γευστικός χαρακτήρας της χαλαρωτικής, νόστιμης κούπας οργανικού πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τα οφέλη του 100 τοις εκατό πιστοποιημένου οργανικού γανοδέρματος θα κάνουν τους αδένες σας να χορεύουν. Αυτή η απίστευτη δύναμη είναι ο ζήλος των γευσιγνωστών και των διατροφολόγων σε όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμη μόνο από την Organo Gold.


Organo Gold
Gourmet Hot Chocolate

Organo Gold Gourmet Hot Chocolate
 Το κακάο, από το οποίο φτιάχνεται η σοκολάτα, πιστεύεται ότι ξεκίνησε στον Αμαζόνιο πριν από τουλάχιστον 4.000 χρόνια. Κατεβάζοντας μία μόνο γουλιά ζεστής σοκολάτας Organo Gourmet θα καταλάβετε γιατί άξιζε τον κόπο η αναμονή. Θα νοιώσετε όμορφα όταν προσφέρετε ζεστή σοκολάτα Organo Gold Gourmet σε ολόκληρη την οικογένεια. Είναι εμποτισμένο με όλα τα οφέλη του 100 τοις εκατό πιστοποιημένου οργανικού γανοδέρματος, αλλά μην πείτε στα παιδιά σας ( ή τα μεγάλα παιδιά στην οικογένεια) ότι κάνει καλό. Θα λατρέψουν την πλούσια, απαλή σα μετάξι γεύση σοκολάτας.


Organo Gold
"The King of Coffee"
 "The King of Coffee"
"Ο Βασιλιάς του Καφέ" Τον Ιανουάριο του 2010, ο Bernie Chua, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Organo Gold, ανακοίνωσε ένα απίστευτο νέο προϊόν στο συνέδριο Lift Off 2010 στο Χιούστον. Η Organo Gold είναι ιδιαίτερα περήφανη που σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας γενιάς με την εισαγωγή του ¨"Βασιλιά του Καφέ". "Ο Βασιλιάς του Καφέ" παράγεται αποκλειστικά από την Organo Gold. Είναι το μοναδικό υγιεινό προϊόν καφέ στο είδος του στον κόσμο. Απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. "Ο Βασιλιάς του Καφέ" αποτελείται από εκλεκτό καφέ με 100 τοις εκατό πιστοποιημένο "εκχύλισμα σκόνης σπόρων γανοδέρματος". "Ο Βασιλιάς του Καφέ" σμιλεύεται με την αποκλειστική επιστημονική καινοτομία της "Προηγμένης Τεχνολογίας Μικρο-Σωματιδίων", η οποία εφαρμόζεται στη λειτουργία διάνοιξης κυτταρικού τοιχώματος σπόρων προσδίδοντας απλησίαστη αγνότητα 99.9%.


Φαρμακευτικά τρόφιμα
 
Ganoderma Lucidum
 Ganoderma Lucidum
Το 100 τοις εκατό πιστοποιημένο οργανικό Ganoderma Lucidum θεωρείται για 5000 χρόνια το κορυφαίο "έσχατο" βότανο του κόσμου. Έχει επίσης αποδειχθεί επιστημονικά ότι δρα ως ο ισχυρός παράγοντας ευεξίας της υγείας και σαν γενικό ρυθμιστικό μέσο. Έχει ταυτιστεί με τη μακροζωία, τη νεανικότητα, τη ζωτικότητα και την αρρενωπότητα.




Ganoderma Lucidum Mycellium

Ganoderma Lucidum Mycellium
Το 100 τοις εκατό πιστοποιημένο Ganoderma Lucidum Mycellium είναι 18 ημερών μανιτάρι Ganoderma Lucidum με υψηλή συγκέντρωση οργανικού γερμάνιου και πολυσακχαριτών. Είναι ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος.






Εκχύλισμα ελαίου
σπόρων σταφυλιού
 
Εκχύλισμα ελαίου σπόρων σταφυλιού
Το εκχύλισμα ελαίου σπόρων σταφυλιού περιέχει φυτοχημικά τα οποία είναι γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους, τη ριζική προστασία τους καθώς και για τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Περιέχει σημαντική ποσότητα resveratrol, μίας άλλης ουσίας η οποία δρα σαν αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Περιέχει φλαβονοειδή ή ολιγομερές προκυανιδίνη (OPCs), τα οποία είναι ευρέως γνωστά για την ως και 50 φορές αντιοξειδωτική προστασία τους συγκρινόμενα με τη Βιταμίνη C ή τη Βιταμίνη Ε.


Σκόνη σπόρων γανοδέρματος
 
Σκόνη σπόρων γανοδέρματος
Η 100 τοις εκατό πιστοποιημένη σκόνη σπόρων οργανικού γανοδέρματος είναι ο σπόρος Ganoderma Lucidum. Φυσικός κορμός ξύλου από καλλιέργεια και εκχύλισμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Τεχνολογία "διάρρηξης πυρήνα" με πρωτόγνωρη αγνότητα που πλησιάζει το 99.9% Πιστοποιημένη οργανικά στην Κίνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η σκόνη σπόρων είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες, τριτερπένιο, οργανικό γερμάνιο και σελήνιο.


Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο από τους αντιπροσώπους της εταιρίας ή να εγγραφείτε κι εσείς και να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο στην οικονομική σας ανεξαρτησία.

Για να περισσοτερες πληροφορίες / παραγγελίες, στείλτε email στο:
info(at)og-bo(.)com
Για να εγγραφείτε, πατήστε
εδώ.




Organo Gold